Laden......Laden......

Over mij

Michelle's Sportmassage

Mijn naam is Michelle Melessen. Ik ben 20 jaar en geboren en getogen in Burgum. Sinds 2015 studeer ik Fysiotherapie en volgend jaar hoop ik afgestudeerd Fysiotherapeut te zijn.

Naast mijn studie heb ik in juni 2017 de opleiding sportmassage met succes afgerond op de Hanzehogeschool in Groningen. Omdat ik natuurlijk nog veel meer wil leren en ervaring op wil doen ben ik begonnen met Michelle’s sportmassage in Juli 2017.

Zelf ben ik veel bezig met allemaal verschillende sporten, zoals: Fitness, Hardlopen, Spinning en Paardrijden. Ook geef ik spinning, bootcamp en fitness lessen bij Bewegingscentrum Reset in Burgum en ben ik sportverzorgster bij de plaatselijke voetbalvereniging VV BCV, via Reset. In 2017 ben ik begonnen met mijn stages in de Fysiotherapie en heb ik 10 weken stage gelopen bij professioneel voetbalclub Cape Town City FC, in Kaapstad, Zuid Afrika. Hier heb ik erg veel geleerd over de topsport en massage, maar ook over en blessurepreventie en training. Daarna heb ik 10 weken stage gelopen bij Bewegingscentrum Reset in Burgum, een 1e lijns Fysiotherapie praktijk.

AFSPRAAK MAKEN
michellessportmassage
Naar boven